Å nei! Så var jeg der igjen!

Du ser tilbake på livet ditt. Samme type kjæreste dukker opp igjen og igjen. Du føler deg skuffet, du føler deg lei deg og du begynner å miste tillit til at det finnes en for deg der ute. Kanskje du føler at du ikke duger, at det er noe feil med deg. Det kan hende at du til og med føler at det ikke er noen ærlig og gode mennesker der ute. Kjærligheten feilet igjen, men du ønsker bare så inderlig å få en kjæreste, en som er glad i deg som du er og som vil dele livet med deg.

Vi har med oss mønstre fra tidligere erfaringer, og disse erfaringene skaper en referanse til hva du vil falle for senere i livet. Det som du føler er kjærlighet er da ikke en kjærlighet som kan vare for den er en trigging av ditt mønster. Det er ikke dermed sagt at personen du ikke får det til sammen med er en dårlig person, men h*n kan bare aldri leve opp til det du leter etter eller innfri dine krav. Det er derfor du, når alt har gått galt, sitter med tanken «Å nei! Så var jeg der igjen!»

Dette er en problemstilling jeg ofte kommer opp i med de som kommer til meg. Mange leter etter kjærligheten, men føler seg så fortvilet ove1935178_1045278510172_6208651_nr at det gang på gang går feil. Mange har fått beskjed om å åpne opp for kjærligheten, sitte i meditasjon, kanskje du til og med har fått beskjed om at du har en blokkering for kjærlighet og du skjønner ikke hva i all verden du skal gjøre med det. En blokkering for kjærligheten?!! Du føler selv at du blokkerer ingen ting for alt du ønsker er å finne noen. Svaret ligger ofte i fortiden din og den kan løses. Det å åpne opp for kjærligheten og kvitte deg med blokkeringer handler om å gjøre endringer i ditt mønster og skape nye veier for kjærligheten til å komme inn. Som medium og healer har jeg sett disse transformasjonene mange ganger, og jeg har opplevd det selv. Livet åpnes opp og plutselig så står h*n der og du skjønner hvorfor du ikke kunne finne det før. Men det var verdt å vente på, det var verdt alle «nederlag».

Det ligger mye endring i vår tid. Endring i energien slik at vi som mennesker skal få oppleve en mer genuin kjærlighet. Ved å gi slipp på våre bindinger til det gamle åpnes nye muligheter opp, det er da du kan kjenne på den kjærligheten du har savnet i ditt liv.Det er da du virkelig kan elske og ikke minst bli elsket av den rette personen.

Lørdag 19.11.16 kl 16.00 skal jeg ha en direktesending på Facebook om dette tema. Gå inn på https://www.facebook.com/mediumshownorge/ for å få det med deg!

Leave A Response

* Denotes Required Field