Smykket som utløste en healing!

Healingen starter og hendene mine går rett mot brystområdet, nærmere bestemt på solar plexus og hjertechakra. Jeg ser at tårene hennes begynner å renne og jeg kjenner hvor hardt området er. Mange år med innestengte følelser har hopet seg opp og jeg kjenner at det begynner å løsne noe.

69450_1192332426428_4948195_nHennes avdøde far står bak henne, våre kjære gjør det når det gis healing. De er der for å hjelpe med healingen og gi meg informasjon på hva som er viktig. Han ber meg spørre hva hun har gjort med gaven, og jeg skjønner med en gang hva han mente. Denne kvinnen har fortalt meg om gaven tidligere, men vi har ikke snakket noe mer om det. Jeg formidler spørsmålet videre og hun forteller at hun fortsatt har den, faren hennes sier med en bestemt stemme at det er på tide med å kvitte seg med den nå. Hun nikker og er enig, hun skulle gjøre det med en gang.

Gaven. Det var en fantastisk gave syns alle. Et smykke til en ung jente, men for denne unge jenta hadde gaven en helt annen betydning. Han gav den etter han hadde lurt henne med seg inn på et rom hvor de kunne være alene og han forgrep seg på henne. For henne betydde gaven alt annet enn en omtenksom gave, den stod for skam og håpløshet. Hun måtte beholde det, men brukte det aldri. Hun virket utakknemlig, men det var langt fra sannheten, gaven var en bestikkelse for at hun skulle tie stille og nå hadde han sørget for at alle visste om hvor generøs han var. Hun vår låst. Hun kunne i alle fall ikke si noe nå. Et barn var det hun var, med en mørk hemmelighet.

Hun kvittet seg endelig med gaven og få dager etter ble hun akutt syk. Hun hadde hatt denne sykdommen før og da jeg så henne igjen fortalte hun om hva som hadde skjedd. Så bra sa jeg, hun hadde ikke lagt sammen to og to, vi er ikke lært til å tenke på den måten, men hun forstod selv da jeg kom inn på det.  Det at følelser hoper seg opp i oss og endelig får en utløsning setter kroppen i healing. I dette tilfelle en sorgreaksjon på sin egen skam og skyldfølelse, en sorgreaksjon på følelsene hun har båret med i alle år og ved å gi slipp på det som bandt henne til sin fortid, i dette tilfelle et smykke, fikk følelsene og sorgen endelig utløp. Hun hadde holdt pusten for lenge i frykt for å fortelle hva som hadde skjedd.

Healing er en fantastisk ting, men den ville ikke skje uten hennes avdøde far som viste hva som skulle til for å utløse følelsene. For smykket som var i hennes eie holdt på hemmeligheten hun og overgriperen hadde sammen, han hadde sørget for det. Ved å frigi seg fra smykket kunne sorgen få utløp. Sorgen for hva hun hadde opplevd og holdt hemmelig siden hun var et barn. Nå kan hun gå videre, og healingen fortsetter. Til å åpne opp og ta imot kjærlighet. Kanskje endelig forstå at hun har verdi og fortjener å bli elsket.

Leave A Response

* Denotes Required Field