En farfar med klar beskjed!

Det var på et Mediumshow nå i høst hvor en farfar kom igjennom. En mann var mottaker og farfaren hadde masse godt å si. Helt til slutt gav han en beskjed om at mannen ikke måtte avlyse reisen sin. Mannen skjønte med en gang hva det betydde for han hadde lenge tenkt på å reise av gårde for å hjelpe noen et par uke. Han ønsket å bidra med noe helt spesielt, men tiden passet aldri. Kjæresten hans som satt ved siden av bekreftet dette ønsket, de hadde vært sammen et par år og hun hadde hørt om denne reisen fra begynnelsen av forholdet.

Etter Mediumshowet kom mannen bort til meg for å prate og han fortalte at han hadde tatt et valg før han gikk inn på Mediumshowet og det var at han ikke skulle ta reisen. Nå var han på andre tanker igjen. Han syns det var rart at han nettopp hadde bestemt seg da farfaren kom igjennom og ba han reise.

Fra mitt perspektiv er jeg ikke overrasket over at nettopp farfaren hans kom igjennom denne kvelden fordi de har en jobb og det er å hjelpe oss til å gjøre de tingene vi drømmer om. De hjelper oss med å føre oss videre når motet blir for lite og frykten for stor. De hjelper til å holde en stø kurs i livet vårt. Det er ikke alltid så lett å høre hva de sier, men hjelpen er der alltid.

12669558_10201412839160886_1321070523817844825_nJeg har dager jeg våkner opp og tenker at nå går livet mitt rett til helvete. Ja, jeg er faktisk så dramatisk og det føles så dramatisk også. Livet kan være tungt og jeg har lyst til å gi opp mine drømmer. Jeg har hatt mange slike dager i høst, det er ikke rosenrødt å starte opp som selvstendig næringsdrivende og hver eneste dag våkne full av entusiasme. For litt siden hadde jeg en slik morgen og jeg ba om hjelp fra mine i åndeverden. Det var helt stille, men jeg kunne jo ikke høre noe fordi tankene mine var i negativ modus. Da hjelper det lite å kunne forstå hva som blir kommunisert til meg. Men åndeverden vet råd, de har så mange måter å kontakte oss på.

Så i løpet av dagen hadde Pc’n min levd sitt eget liv og sendt meg inn på forskjellige sider og profiler hvor alt hadde samme budskap, så på slutten av dagen var tavla mi full med beskjeder om at jeg aldri måtte gi opp drømmen min, at jeg alltid måtte tro på at noe fantastisk var på vei til å skje osv osv. Jeg kjente på et nytt håp igjen. Visste at jeg ikke måtte gi opp og at jeg aldri kom til å gjøre det heller.

Drømmer du om noe så er det en grunn. Fullfør drømmen din selv om livet går deg imot gang på gang. Har du en drivkraft så følg den, det er en grunn til at du nettopp har den drivkraften, den er en grunn til at noe aldri forsvinner ut av tankene og hjertet ditt. Du har all støtte rundt deg til å følge drømmen og åndeverden visker alltid i ditt hode at du skal stå på og fortsette. Hvis du ikke klarer å høre vil de vise deg. De sier ikke alltid at det blir lett, men de sier at du kan klare det hvis du vil.

 

Leave A Response

* Denotes Required Field