Jeg heter Irmelin Lundstad og bor i Horten med mine to barn. Min reise innen healing og mediumskap begynte i 2006 da jeg begynte å merke at det kom energi ut av hendene mine. Jeg ble veldig nysgjerrig på hva som hendte og innen et halvt år var jeg i gang med å lære. Det har vært en spennende reise i meg selv, jeg har lært hvem jeg er og ikke minst potensialet jeg har i meg.

Siden det har jeg vært på kurs i inn og utland. Jeg har også utdannet meg som soneterapeut og øreakupunktør. Men den største utdannelsen er den jeg har hatt i meg selv ved å løse opp i alle tråder i mitt eget liv. Jeg mener at dette er den viktigste studiet vi kan ta. Alt jeg lærer bort og de behandlingene jeg gjør handler om dette. Vi løser opp i våre fysiske og psykiske sykdommer ved å ta tak i vårt indre.

Jeg har alltid hatt kontakt med åndeverden, helt fra jeg var veldig liten har jeg pratet med åndeverden og bedt dem om hjelp. De har guidet meg i de tyngste stunder og vist meg hvor jeg skal gå. Etter ungdomstiden distanserte jeg meg fra det fordi livet ble for vanskelig og jeg bygde en mur rundt meg selv. Jeg mistet meg selv og kontakten jeg har hatt bestandig. Derfor var det så befriende å finne tilbake til denne kontakten igjen og ikke minst finne meg selv igjen.

Jeg jobber med det gode i åndeverden, jeg tror på at vi ser alt i livet gjennom den kontakten vi har med oss selv. Har vi mye frykt vil vi også fokusere på åndeverden med frykt. Har vi fokus på glede og læring vil det også være det vi finner i åndeverden. For meg er ikke åndeverden bare underholdning, men noe jeg bruker hver dag og har integrert som en del av mitt liv. Jeg har daglig kontakt og det er en del av den jeg er.

 

943954_10201434852671210_8816384228264523498_n